promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sürgős figyelmeztetést adtak ki az időjósok, durván meggyötörhet minket a mai nap
Borítókép:  profimédia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennek sokan nem fognak örülni, ám estére talán érkezik az enyhülés.

Szörnyen száraz időre számíthatunk a hét utolsó napján.

A délelőtt folyamán:

A hajnali felhőség után délelőttre már túlnyomóan napos idő várható, kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék nem valószínű. A déli és délnyugati szél jellemzően mérsékelt marad. A hőmérséklet fokozatosan emelkedik, és délelőttre általában 28 és 32 fok közötti maximumokra számíthatunk - említi a met.hu.

A délutáni idő:

Délután továbbra is napos idő valószínű, csupán néhány fátyol- és gomolyfelhő szűrheti a napsütést. Csapadék továbbra sem várható. A déli és délnyugati szél mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 28 és 32 fok között várható, ami továbbra is meleg időt jelent.

Esti időjárásjelentés:

Este a fátyolfelhők tovább csökkennek, és az ég ismét tiszta lesz. Száraz idő várható, csapadék nem valószínű. A déli és délnyugati szél továbbra is mérsékelt lesz. A hőmérséklet lassan csökken, és az esti órákban 28 és 32 fok között mérik.

Vasárnapra tehát reggel néhol párássá, ködössé válhat a levegő, így eleinte 9-18 fok közötti hőmérsékleteket mérhetünk. Napközben továbbra is száraz, napos időre készülhetünk, de a Nyugat-Dunántúlra egy-egy zápor is elérhet. A déli szél északnyugaton élénk lehet, míg másutt mérsékelt marad.

Az időjósok figyelmeztettek: A délelőtti gyors melegedés, nagy hőingadozás vérnyomás-ingadozást, szív- és keringési problémákat okozhat. A melegedésre fokozottan érzékenyeknél migrén, fáradékonyság, dekoncentráltság is jelentkezhet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás