promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A meteorológusok fontos bejelentést tettek, több hullámban érkezik hamarosan- részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható majd az elkövetkező napokban.

Megérkezett a hétvége, és ilyenkor mindenki arra kíváncsi, hogy akkor most végre mi következik majd, talán esőkkel teletűzdelt időjárásban elsz részünk, vagy csak kis záporok és zivatarok akasztják meg majd a több órás napsütést a fejünk felett, esetleg jön egy otromba hidegfront, és elcsúfít mindent? Vagy csak egy nagyon apró kis zápor következik, amely hűsítő jelleggel felpezsdít mindenkit, akinek egy kicsit herótja van már a harminc fok körüli csúcshőmérséklettel.

Mégis mi következik majd most a hétvégére, és utána, a következő hét elején?

Megérkezett július, és ez abból a szempontból is nagy fordulópont, hogy elkezdődik 2023 második része, eltelt a fele, és már a második felet tapossuk, és vége van az év legcsapadékosabb hónapjának, júniusnak is, és már most tudjuk, mert a meteorológusok bejelentették, hogy bizony július első napjai kicsit mozgalmasabb időjárást tartogatnak szmunkra, mint arra korábban példa volt. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint azonban nem várható a hőmérsékletben markáns változás, ám elkezd fölénk áramlani a nedvesebb levegő. Több hullámban érkezik majd, és ez jó táptalaja lesz majd a záporok és zivatarok kialakulásának is.

Igazából egy frontrendszer éri el Magyarországot, és ennek a hatásait érezhetjük majd a bőrünkön, záporokkal és zivatarokkal egyetemben. Ezért már előre érdemes tájékozódni, hogy ne érjen minket meglepetés a hétvége folyamán. Az OMSZ térképes időjárás-előrejelzésében pedig mindent az ország térképére vetítve is láthattok, hogy hol várhatók majd elsősorban ezek a záporok és zivatarok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás