promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robog felénk az eső, lecsap hamarosan ebben az országrészben - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező néhány napban ilyen időre lehet majd számítani Magyarországon, érdemes megnézni.

Már nyári időben volt részünk az elmúlt néhány napban, amennyire előtte esős idő köszöntött Magyarországra, úgy az utána következő napokban nagy változás állt be, és csak néhány vidéken voltak záporok és zivatarok. És bár az előző hétvégén kisebb lehűlés érkezett felénk, a száraz levegőnek köszönhetően szép időnk volt így is. Lassan elhagyjuk a június felét már, és amúgy az év legcsapadékosabb hónapja a június, így pedig azért sem meglepő, hogy ennyi helyen esett az elmúlt időszakban. Ám, mivel sok helyen lehet részünk csapadékban ebben a hónapban, érdemes követni az időjárás-jelentéseket.

Mire számíthatunk majd most?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint általában sok napsütés várható, ám a keleti tájakon felhősebb és hűvösebb lesz majd az idő ennek ellenére is. Keleten már előfordulhatnak gyenge esőzések, az ország közepén pedig záporokra és zivatarokra van elsősorban kilátás majd. Ám nagyon jó hírt is hoztak a meteorológusok, hiszen az előrejelzés szerint rákapcsol a melegedés, és ennek jótékony hatását már a hétvégén is érezni fogjuk majd, illetve a jövő héten is. Az ország nagy részén már a jövő hét közepén 30 fok felett alakulnak majd a maximumok, ez pedig nagyon jó hír azoknak, akik elsősorban a szabadban szeretnék eltölteni a napfürdőzést.

Amúgy az ország időjárását egy hidegörvény és egy délre kavargó mediterrán ciklon alakítja. Hogy pontosan milyen idő várható majd Magyarországon az elkövetkező napokban? Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében térképre rávetítve is láthattok majd mindent, így érdemes erre is rápillantani, hogy képbe kerüljetek lakhelyetek időjárását illetően:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás