promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyakunkba zúdul a csapadék ezekben az országrészekben a hosszú hétvégén, íme az időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani a hosszú hétvégén Magyarországon.

Jön a hosszú hétvége, így az időjárás most mindenkit még jobban érdekel, mint előtte.

A hátunk mögött hagyott időszak már kora nyárias idővel várt minket, csupán az elmúlt napokban jöttek vissza Magyarország egyes vidékeire a csapadékos időszakok, de óriási esőkkel ezeken a helyeken sem kellett számolnunk, csupán záporokkal és zivatarokkal, így sok esőben nem volt részünk az elmúlt időszakban. És már itt is van a hosszú hétvége, a pünkösdi szabadnaprengeteg, amikor végre élvezhetjük azt, hogy nem kell dolgozni, vagy éppen kevesebbet kell dolgozni.

Mégis milyen idő vár majd ránk? Valószínűleg nagyon sokan feltették már ezt a kérdést, főleg azok, akik kint porgramot terveznek, azok akik nagy kirándulásba kezdenének a családdal. Mindenkinek jó hírünk van, hiszen záporok és zivatarok ugyan lesznek majd, de nem számottevő mennysiégben. Az Időkép előrejelzése szerint a szabadtéri programokat helyenként zavarhatja meg a csapadék majd.

A hosszú hétvégén elsősorban pedig kora nyárias időben lehet majd részünk, tehát olyanban, amit most az elmúlt napokban már megszokhattunk. A délutáni csúcshőmérséklet így 23 és 28 fok között alakul majd. Szombaton pedig kezdetben a Dunántúlon és a középső tájakon számíthatunk átmeneti záporokra, helyenként pedig zivatarokra. Délután azonban már változás áll be, hiszen a déli, a délkelet is keleti határ közelében számíthatunk majd záporokra és zivatarokra.

Az OMSZ YouTube videós előrejelzésében tájékozódhattok a hosszú hétvége további napjait illetően, illetve térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen idő vár az ország területére az előttünk álló időszakban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás