promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betör a csapadék Magyarországra, már tudjuk, melyik országrészben csap le - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet kilátás az elkövetkező napokban, így a hétvégén.

Az elmúlt napokban nagyon szép idő olt Magyarország nagyon sok helyén, csak kisebb záporok és zivatarok zavartak meg minket, nagyobb csapadékra nem nagyon volt példa. A hőmérséklet pedig már tartósan 20 fok fölött volt szinte mindig a délutáni órákra. Az elmúlt napokban pedig már olybá tűnt, hogy a nyár előszele is megérkezett, sokszor már a 25 okot is karcolta, néhol pedig el is hagyta a hőmérséklet.

Na, de mindig fogos kérdés, hogy most mi jön, amikor közeledik a hétvége? Merthogy mindenki erre kíváncsi msot Magyarországon, hogy megnézzék indulhat-e a kirándulás.

Az Országos Meteorológia Szolgálat YouTube-videós előrejelzéséből kiderül, hogy szombaton bizony nedvesebb léghullámok érkeznek fölénk, és ennek köszönhetően az ország északnyugati, északi felében megnő a záporok, zivatarok (néhol hevesebb cellák) kialakulási esélye. Sőt, a holnapi nap folyamán, azaz szombaton még jégesővel kísért hevesebb zivatarcellák is kialakulhatnak az országban.

Ám nem ez lesz a jellemző azért a szombat folyamán. Sőt, a délebbi országrészben élők alig fognak valamit megtapasztalni abból, hogy sok helyen Magyarországon megnő a csapadékhajlam.

Azért arra fel kell készülni, hoyg nedvesebb léghullámok érkeznek fölénk a holnap nap folyamán, így pedig érdemes megnézni az OMSZ Youtube-videós előrejelzését, amelyben térképre vetítve is láthatjátok, hogy az ország egyes részein, az egyes roszágrészekben éppen hogyan alakul majd az időjárás, pontosan hol lehet majd számítani záporokra és zivatarokra, és hol lesz nyugalmasabb időben részünk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás