promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: egész Magyarországot beteríti az eső, egyik vármegye sem ússza meg szárazon
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét rossz idő szállja meg az országot, záporos gócok is kialakulhatnak.

Nem érkeztek jó hírek az Országos Meteorológiai Szolgálattól Magyarország időjárását illetően. Az előttünk álló éjszaka általában borult lesz az ég, de néhol szakadozottabb lehet a felhőtakaró. Elsősorban az ország északnyugati felén fordulhat elő eső. A Dunántúlon többfelé megélénkül az északi szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Szerdán általában erősen felhős vagy borult lesz az ég Magyarország legnagyobb részén, de délután a Tiszántúlon, illetve északnyugaton szakadozottá, gomolyossá válik a felhőzet.

Eső, zápor elszórtan, elsősorban az ország északnyugati felében valószínű, majd délután már másutt is kialakulhatnak záporos gócok. A Tiszántúl déli részén esetleg zivatar is előfordulhat.

Az északi, északkeleti szél nagy területen megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti harmadban megerősödik, olykor viharossá is fokozódhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet a tartósan borult részeken 15, 20, míg másutt 20 és 24 fok között alakul.

Az előttünk álló napok sem kecsegtetnek túl sok jóval, sajnos egyelőre marad ez a hol esik, hol süt a nap időjárás, szóval abszolút kiszámíthatatlan időszaknak nézünk elébe, hétvégén már kiadós esőre is számítanunk kell több vármegyében is. Részletesebb időjárás-előrejelzés az alábbi videóban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás