promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Beront az eső Magyarországra, itt lehet rá készülni - részletes időjárás-előrejelzes
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani az elkövetkező napokban.​

Az elmúlt napokban sok helyen örülhettünk, hiszen már-már a tavasz nyárias oldala érkezett meg, sok helyen már a 25 fokot is karcoltuk. Sok magyar pedig már meg is indult, hogy szerte az országban kiránduljanak, nem is jöhetett volna jobbkor ez a május elseje. Csudaszép időjárás van az ország nagy részén, és sokan már azt kérdezik valószínűleg, hogy milyen időjárás következik majd ezek után. Biztos, hogy nagyon sokan reménykednek, hogy megmarad majd a 20 fok feletti idő huzamosabb ideig, akár a következő hét végéig is.

Szóval, milyen idő várható majd ezek után?

Jobb, esetleg rosszab?

Az Időkép időjárás-előrejelzéséből kiderül, hogy a hétfői nagyon jó idő után, amikor szinte alig volt csapadék Magyarországon, kedden már változás figyelhető majd meg az előrejelzések szerint. Kedden már a Dunántúlon borongósabb időre lehet számítani a nap folyamán, és így többfelé eleredhet már az eső is. A Dunától keletre viszont napos időre számíthatunk majd a hét második napján. Hogy pontosan hány fokra számíthatunk? 16-25 között mérhetünk Magyarországon, az előbbi fejtegetésekből pedig már azt is láthattátok, hogy nyugaton lehet hűvösebb, míg keleten várható melegebb.

A cspadékzóna majd szerdától kelet felé araszol. Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében pedig mindent térképre vetítve is láthattok majd, így érdemes megnézi az időjárás-jelentésüket, hiszen ezen azt is láthatjátok, hoyg a lakóhyleteken hány fok lehet az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás