promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melegfront robban be Magyarországra, már tudjuk, hogy mikor érkezik - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani a hétvége felé Magyarországon.

Az előző héten már elkezdtünk kicsit hozzászokni a tavaszhoz, hogy 20 fok felett lesz az idő, hogy már nem jön lehűlés, és végérvényesen megérkezett a jó idő. Aztán hirtelen minden megváltozott, még a fagyos hajnalok is visszajöttek, ezen a héten pedig nagyon sokszor és Magyarország elég sok részében volt borult az ég a nap nagy részében, több helyen pedig záporok és zivatarok is kísérteék a borongós időt.

Na, de most mire számíthatunk majd a hétvége felé közeledve?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint viszont úgy tűnik, hogy a hideg légtömeg folyamatosan távolodik majd az országtól, és már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik melegfront a Kárpát-medencébe, ennek az ideje péntek lesz.

Ennek hatására pedig először a felhőzet, majd a csapadékhajlam is megnövekszik. A hétvégén így elsősorban záporos és zivataros csapadékra lehet számítani hazánk területén. Vasárnap pedig egyre jobban egy anticiklon peremére kerülünk majd az előrejelzések szerint. Ennek hatására pedig a jövő hét elejére megnyugzsik majd a légkör.

Pénteken hajnalban azonban még sok helyen számíthatunk majd fagyra. Az Országos Meteorológiai szolgálat YouTube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy az ország egyes területein milyen idő vár majd ránk,

érdemes megnézni tehát, hogy mit mondanak a meteorológusok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás