promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rohamtempóban dübörög Magyarország felé az eső, itt fog lecsapni - kezdetét veszi a szeszélyes április, záporokkal és zivatarokkal
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kezdetét veszi egy hónap, ami nagyon szeszélyes lesz.

Az elmúlt időszakban már nagyon változékony időjárásban lehetett részünk Magyarországon, nagyon sok reggel erős fagy volt, mínuszok köszöntöttek ránk. Sokan pedig, akik már nem álltak be a garázsba a kocsival, reggel igazán meglepődhettek, hogy a kocsi szélvédője jeges. Merthogy megesett már sokszor, hogy 20 fokot is mértünk napközban, a télikabátos emberek mellett megjelentek a rövidnadrágos és pólós figurák is.

Miközben kicsit kiszámíthatatlan lett minden. De vajon április beköszöntével mi vár ránk, ez a szeszélyesség, emeli a tétet az idő, és sokkal változékonyabb lesz ,esetleg már a tavasz előszobájában leszünk?

Igazából a szeszélyesség marad velünk, és kezdetben ez záporokat és zivatarokat jelent. Az Országos Meteorológiai Szolálat előrejlezése szerint holnaptól kezdetét veszi az év legszeszélyesebb hónapja. Most pénteken éjszaka érkezik egy újabb csapadékzóna, így a hétvégén záporokkal és zivatarokkal tarkított időre van kilátás. Majd a jövő héttől már újabb fordullatokra van kilátás. Az OMSZ Youtube-videós előrejelzését megnézve láthatjátok azt is majd térképre lebontva, hogy az ország egyes részein, így a ti közeletetekben például miylen időre van majd kilátás.

Itt lehet tájékozódni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás