promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországra gigantikus léptekkel bevágtázik a lehűlés a vidám tavaszi napok után, ebben az időpontban érkezik - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet majd számítani hazánkban az elkövetkező napokban.

Az utóbbi időben csodálatos időben lehetett részünk Magyarországon, igazi tavasz köszöntött ránk hirtelen a lehűléshullám után. A fagyok is elmaradtak már reggelenként, sokszor pedig 20 fok körülre is felkúszott a hőmérő higanyszála. A mai nap folyamán pedig sok helyen 25 fokot is mértek. 

Nagyon sokan pedig már a téli, sőt még az őszi kabátokat is maguk mögött hagyták, már megjelentek a rövidujjú pólók, sőt, a rövidnadrágok is. előjöttek a szoknyák, és nagyon sokan már a nyarat is érezni vélték a levegőben.

De meddig marad velünk a jó idő? Az elmúlt napokban már lehetett hallani arról, hogy újabb lehűléshullám érkezik hozzánk. Sőt, a tegnapi nap folyamán még antarktiszi légtömegekről is lehetett olvasni a híradásokban.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint ma este egy hidegfront érkezik meg Magyarországra, így pedig az ország több területén számíthatunk csapadékokra is. Vasárnap ugyan lesz egy kisebb szünet, de aztán újra megnő a csapadékhajlandóság. A következő hét elején, március utolsó hetében pedig megérkezik a markáns lehűlés is, és a hét eleje elsősorban úgy írható le, mint szeles időszak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat YouTube-videós előrejelzését most nagyon érdemes megnézni, hiszen az előttünk álló nagy-nagy változásról tudósít, és térképre vetítve is láthatjuk, hogy majd milyen idő vár ránk az elkövetkező napokban Magyarországon az ország egyes területein:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás