promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melegfront robban be Magyarországra, már tudjuk az időpontját, hogy mikor jön a változás - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elmúlt időszakban sokszor a mínuszoké volt a főszerep. Most jön a változás.

Az elmúlt időszakban nagy változás történt az időjárásban Magyarországon is, úgy tűnt, hogy megérkezett az igazi tél, nagyon sok helyen durva mínuszokkal kezdődtek a reggelek az elmúlt héten, és bár a délutánok mindig kellemesek voltak, a hajnali fagyok rendre visszatértek mindig. Sőt, nagyon sokszor igen hideg éjszakákat is tudhattunk a hátunk mögött. Ráadásul az országos átlagok is -8 és -9 között alaklutak, ám az is megesett, hogy egyes településeken akár -14-et is mutatott a hőmérő.

De úgy tűnik, hogy mindezt most egy kisebb változás töri majd meg.

Mégis mit mondanak az időjárás-előrejelzők?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint a hétvégén már jön a változás, de ez még nem jelenti azt, hogy a szombat reggel még ne lenne csípős. Majd front töri meg a változatlanságot, amelynek hatására egyre nedvesebb és egyre enyhébb levegő érkezik majd Magyarország fölé. Vasárnap az éjszakai órákban pedig egyre kevesebb helyen számíthatunk majd fagypont közeli hőmérsékletre.

Az Időkép előrejelzései szerint a szombat este érkező melegfront hatására helyenként esők alakulhatnak ki Magyarországon.

Mit tartogat számunkra a hétvége, mit tartogat az egyes roszágrészek számára? Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy mi vár majd ránk az egyes vidékeken:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás