promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos figyelmeztetést adott ki az OMSZ, fél Magyarországnak oda kell ma figyelnie
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tíz megyére adott ki elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Aki rendszeresen figyeli az időjárás-előrejelzést, az pontosan tudja, hogy a mai napon mi várható, de persze még így is akadhatnak meglepetések. Az utóbbi időszakban hol aprócska enyhülés volt, hol köd, hol napos, hol borongós idő, de még egy kis eső is akadt, így Magyarországon mondhatni egész változatos volt az időjárás – de persze egy dolog maradt: a hűvös idő.

Úgy tűnik, hogy visszatér a köd, ráadásul kifejezetten nagy erővel, ugyanis az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott ki tartós, sűrű köd miatt Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád-Csanád, Fejér, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére – vagyis ezeken a helyeken mindenképp érdemes odafigyelniük az embereknek, főleg ha autóval indulnak útnak.

Szerdán amúgy a borongós, illetve a napos idő váltja egymást országszerte, csapadék csak pár helyen lehet, a hegyekben havazhat, északon pedig havaseső is lehetséges – napközben 4, 8 fok között lesz az átlagos hőmérséklet.

Aki pedig érzékeny a frontokra, annak van egy jó hírünk, ugyanis ma elvileg nem várható fronthatás – de még így is tapasztalhatnak enyhe fejfájást, vérnyomás-ingadozást.

Itt lehet megtekinteni a met.hu videós előrejelzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás