promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meleg légpárna borítja be egész Magyarországot, nem sok jót ígér a hosszú hétvége
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Senki se számítson sok jóra a hosszú hétvégén.

Az elmúlt napokban annyira szétterjedt a köd és a rétegfelhőzet, hogy mostanra már egész Magyarországot beborította, emiatt kialakult egy langyos, vagy inkább melegnek mondható légpárna. A következő napokban sem várható változás az időjárásban, a hosszú hétvége is ugyanilyen ködös, felhős, szürke lesz.

Péntek éjszaka borult, párás, ködös idő valószínű. Az átmenetileg derült tájakon záródik a rétegfelhőzet, illetve (sűrű) köd képződik. Legfeljebb jelentéktelen szitálás fordulhat elő. A légmozgás többnyire gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 fok körül alakul, de az átmenetileg derült tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet.

Szombaton a látási viszonyok csak lassan javulnak, az ország nagy részén tartósan borult, párás idő várható. A rétegfelhőzet felszakadozása és ezáltal több-kevesebb napsütés kevés helyen valószínű - nagyobb eséllyel a Dunántúlon. Legfeljebb szitálás fordulhat elő. A délnyugati, déli szél gyenge vagy mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet a tartósan borult tájakon 10 és 15 fok között alakul, de ahol átmenetileg kisüt a nap, ott akár 20 fok sem kizárt.

Vasárnap az ország döntő részén borult, párás idő várható, csak néhol lehet kevés napsütés. Legfeljebb gyenge szitálás fordulhat elő. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. Hajnalban 5, 12, a kora délutáni órákban általában 13, 14 fok körül alakul a hőmérséklet, ahol kisüt a nap, ott pár fokkal melegebb is lehet.

De hogy milyen időre kell számítani Mindenszentekkor és Halottak napján, arról az alábbi előrejelzésben hallhattok bővebb információkat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás