promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobbannak a fagyos reggelek Magyarországon, ezen a napon jöhet az első - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Betoppan az ősz.

Az elmúlt napokban nagyon változatos időben volt részünk, így többek között már érezhettük néhányszor az ősz hűvösebb leheletét is, miközebn azért még visszatértek a nyárvégi melegek is Magyarországra. Néha pedig mindezt megspékelte még egy kis eső is az ország több területén. Sok helyen már be is gyújtottak az otthonokban a hideg miatt, így valószínűleg sokan azt kérdezik, hogy mi jön ezek után?

Vajon milyen időre számíthatunk szerdán, jöhetnek már az első fagyok reggelek is?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejlezései szerint szerdán is még alapvetően felhőátvonulásokra számíthatunk, miközben csapadék, így záporok és zivatarok elsősorban a Dunától keletre alakulhatnak ki. Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjuk, hogy mi vár ránk majd a szerdai nap alkalmával.

Közben azIdőkép előrejelzései szerint pénteken virradóra két méteren is fagyhat némely helyen, így érdemes már bepakolni a fagyérzékeny növényeket. A legnagyobb tereületen Magyarországon péntekre virradóra várható tehát talajmenti fagy, illetve a fagyzugos hegyeken, völgyekben, így pedig elsősorban az északkeleti, északi megyék völgyeiben, illetve a Duna-Tisza közének síkvidéki tájain akár két méteren is 0 fok köré hűlhet a levegő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás