promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobban az eső Magyarországra, ebben az országrészben akár 10 fokkal is hidegebb lehet - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerdán majd ilyen időre számíthatunk Magyarország egyes tájain.

Úgy tűnik, hogy az ősz már megvetette a lábát Magyarországon, így pedig az elmúlt időszakban jóval kevesebb hőmérsékleteket mérhettünk hajnalban és reggel, sőt, egyre többször fordulnak elő országszerte záporok és zivatarok is. Most az a kérdés, hogy vajon szerdán, hol várható csapadék, és hol több napsütés az országban.

Mégis milyen időjárás várható majd szerdán?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint a szerda folyamán általában közepesen vagy erősen felhős lehet az ég, de a déli megyékben ezzel egyetemben is szűrt napsütésre készülhetünk fel. Esőre és záporokra is számítani lehet majd az országban, elsősorban az északi és északkeleti megyékben várható csapadék napközben, majd estétől már a Dunántúl északi felén is hullhat csapadék az égből.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a szerda folyamán 25 és 29 fok között alakluhat, de az Északi-középhegység térségében, a tartósan csapadékos részeken 20 fok körüli értékeket is mérhetnek.

És hogy mi jön a hét további részében? Az OMSZ YouTube-videós előrejelzésében kis kitekintőt is láthattok, amelyben megnézhetitek, hogy a hét második felében nagy valószínűséggel milyen időre számíthatunk majd:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás