promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berobbanó hidegfront: hűsítő eső közelít Magyarország felé, és már tudjuk azt is, hogy mikor érkezik? - Részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elkövetkező napokban ilyen időre lehet számítani.

Az elmúlt napokban újra visszatért a kánikula Magyarországra, így pedig ismét 30 fok fölé csúszott a hőmérséklet a csúcsidőszakokban, pedig még a hétvégén igen hűsítő esőkben, záporokban és zivatarokban lehetett részünk. Sokan pedig már arra kíváncsiak, hogy mikor érkezik újra egy kis felüdülés.

Úgy tűnik, hogy a hétköznapokon már nem lehet részünk esőben, de a hétvégén jöhet némi változás egy hidegfront formájában. Az elkövetkező pár napban viszont még fokozódik a kánikula, és az aszály is egyre súlyosabb lesz. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében azonban már említik, hogy hétvégére megérkezhet egy hidegfront.

Ám ez nem szüntetni meg majd az aszályt, ehhez ugyanis több napon át tartó csapadékhullás kellene, ám erre az időjárási modellekben még nincs jel. Csütörötöknön a maximumok 30 és 35 fok között változnak majd.

A várható időjárásról és a hidegfrontról részletesebben az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelzésében is hallhattok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás