promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Frissítő eső közelít Magyarország felé, már tudjuk, hogy hol fog lecsapni - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható a hét utolsó napján, kitekintünk pünkösdhétfőre is.

Az elmúlt időszakban olyan idő volt Magyarországon, mintha a nyár már fél lábbal be is tette volna alábát hozzánk, a tavasz egyre melegebbenk tűnik, nagyon sokszor pedig a hőmérséklet is simán 30 fok körül mozog. Nagyon sokan pedig talán már arra kíváncsiak, hogy mikor érkezik egy kis frissítő zápor vagy éppen zivatar. Ezért is nézik minden nap az időjárás-előrejelzést, időjárás-jelentéseket.

De vajon vasárnap várhatunk-e már frissítő záporokat?

Az Időkép előrejelzései szerint vasárnap sok napsütésre számíthatunk majd, napközben pedig elsősorban a Dunántúlon alakulhatnak ki frissítő záporok és zivatarok. Keleten pedig az északkeleti szél lehet élénk 26-31 fokos maximumokkal velünk marad a kánikula.

Hétfőn nyugat felől ismét záporok, zivatarok, akár heves zivatarok érkeznek, amelyek reggelig a középső tájakig érnek el. Keleten azonban nem valószínű csapadék. A csúcshőmárséklet pedig 24 és 31 fok között alakul majd.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogyan alakul az időjárás Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás