promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb hidegfront robban be Magyarországra, már tudjuk, ennyire esik vissza a hőmérséklet - részletes időjárás-előrejelzés
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen időre lehet számítani az elkövetkező napokban.

Az elmúlt időszakban sok helyen esett az eső Magyarországon, de általában csak kisebb záporok és zivatarok zavarták meg a napsütést, és nem maradt sokáig felhős sem az ég. Sokan azonban nem szeretik az ilyen változékony időjárást, amikor a nap közepén zivatar zavarja meg a napjukat. Pedig nagyon úgy tűnik, hogy pénteken is így folytatóik az időjárás.

Az Időkép előrejelzései szerint pénteken majd a napsütést többfelé zavarhatják meg elszórtan záporok és zivatarok nyugaton és délnyugaton. A nyugatias szél pedig északon és szakkeleten lehet erős majd.

Napközben 25 és 31 fok közé melegszik a levegő. 

Péntek éjjel pedig megérkezik a hidegfront is, így pedig szombaton több tájegységen kialakulhat eső és zápor, néhol pedig zivatarok is. Naposabb időszakok az északi tájakon lehetnek.

A legmagasabb hőmérséklet 18 és 25 fok között alakulhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy az egyes országrészekben hány fokra számíthattok majd:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás