promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Újabb hidegfront robban be Magyarországra, már tudjuk, ennyire esik vissza a hőmérséklet - részletes időjárás-előrejelzés

Újabb hidegfront robban be Magyarországra, már tudjuk, ennyire esik vissza a hőmérséklet - részletes időjárás-előrejelzés

Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions

Ilyen időre lehet számítani az elkövetkező napokban.

Az elmúlt időszakban sok helyen esett az eső Magyarországon, de általában csak kisebb záporok és zivatarok zavarták meg a napsütést, és nem maradt sokáig felhős sem az ég. Sokan azonban nem szeretik az ilyen változékony időjárást, amikor a nap közepén zivatar zavarja meg a napjukat. Pedig nagyon úgy tűnik, hogy pénteken is így folytatóik az időjárás.

Az Időkép előrejelzései szerint pénteken majd a napsütést többfelé zavarhatják meg elszórtan záporok és zivatarok nyugaton és délnyugaton. A nyugatias szél pedig északon és szakkeleten lehet erős majd.

Napközben 25 és 31 fok közé melegszik a levegő. 

Péntek éjjel pedig megérkezik a hidegfront is, így pedig szombaton több tájegységen kialakulhat eső és zápor, néhol pedig zivatarok is. Naposabb időszakok az északi tájakon lehetnek.

A legmagasabb hőmérséklet 18 és 25 fok között alakulhat.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy az egyes országrészekben hány fokra számíthattok majd: