promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betör a hidegfront Magyarországra, ezen a napon rondít bele a hetünkbe - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen idő várható Magyarországon.

Az elmúlt napokban nagyon kegyes volt hozzánk az ég Magyarországon, gyönyörű és napsütéses időjárásban volt részünk, és még ha némelyik helyen az országban esett is egy kicsit a hétvégén, ennek ellenére kisütött a nap szinte mindenhol.

Sokan valószínűleg most arra kíváncsiak, hogy mit tartogat számunkra az új hét.

Az Időkép előrejelzései szerint kedden zápor és zivatar keddre virradó éjszaka a Dunántúlon és Magyarország középső tájain várható zápor és zivatar. Napközben pedig keleten és északkelten számíthatunk elszórtan esőre és záporokra. A csúcshőmérséklet 21 és 31 fok között alakulhat, délen lesz melegebb. 

Szerdán már a közeledő hidegfront hatására elszórtan záporok, zivatarok, néhol pedig heves zivatarok is kezdődhetnek. A zivatarok környezetében viharos széllökésekre is számíthatunk. A csúcshőmérséklet délutánra 27 és 35 között alakul majd.

Csütörtökre érkezik meg a hidegfront, ám napközben a felhőátvonulások mellett többnyire napos időre számíthatunk majd. Záporok néhol keleten és délkeleten alakulhatnak ki. A legmagasabb hőmérséklet 22-28 fok között valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy milyen idő vár ránk az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás