promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz rulettezik az időjárás pénteken, az ország egyik fele esőt kap, a másik napsütést
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon kik lesznek a szerencsésebbek?

Csütörtök estétől délnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, az éjszaka második felétől a Duna vonaláig, valamint annak kiterjedt térségében egyre több helyen elered az eső. Hajnalban az északkeleti határvidéken még lehetnek kevésbé gyengén felhős, derült tájak. A délies szél mérsékelt lesz – jelezte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 11 fok között alakul, de a kevésbé felhős területeken ennél hidegebb lesz, a fagyzugos részeken fagypont alá süllyedhet a hőmérséklet.

Péntek reggeltől többnyire erősen felhős vagy borult idő lesz. Délutánra az északi megyék kivételével több helyen vékonyodik, szakadozik a felhőtakaró. Csapadékra több hullámban kell számítani, mely eleinte eső, majd többfelé záporok, zivatarok formájában hullhat. Egy-egy intenzívebb záport jelentős mennyiségű csapadék, jégeső is kísérhet. A keleties szél többfelé megélénkül, zivatarok mentén erős, viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 16 fok között alakul, ennél magasabb értékeket a déli, délkeleti területeken lehetnek, ott a 20 fokot is meghaladhatja a csúcshőmérséklet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás