promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás Magyarországon: nagyon rossz hírek érkeztek, ezt már senki nem akarja, mégis jön - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vége a húsvétnak, de vajon mi jön ez után? Időjárás-előrejelzés.

Vége a hosszú hétvégének, és vége a húsvétnak is, miközben elég változatos időjárásban lehetett részünk Magyarországon, néhol igazán szeszélyes időben volt részünk a négy nap alatt, sokan azonban tovább élvezhették a kora tavaszias időt.

De vajon emelkedik-e majd a hőmérséklet, vagy további lehűlés vár ránk az elkövetkező napokban?

Az Időkép előrejelzései szerint kedd reggel sem lesz melegünk, néhol pedig igazán kellemetlenül kezdődik majd a kedd, hiszen fagypont alá is süllyedhet a hőmérséklet, sőt, sok helyen akár -5 fokot is mérhetünk majd reggel. De délutánra sem számolhatunk meleggel, mindössze 7 és 13 fok körüli maximuokat mérhetünk majd országszerte. Ám a további napokon már a reggeli fagyok is mérséklődhetnek, sőt csütörtökön már 13 és 20 fok között alakulnak majd a maximumok.

És, hogy még mi várható kedden? 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzései szerint pedig szórványosan várható zápor, hódarazápor, a hegyekben hózápor, néhol zivatar is kialakulhat.

Az OMSZ Youtube-videós, térképes előrejlzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy az elkövetkező napokban Magyarország egyes vidékein hogy alakul az időjárás:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás