promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: sokan dühösek lesznek Magyarországon, ha megtudják, milyen idő lesz hétvégén
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lesznek, akik örülni fognak, de a legtöbben bosszankodni fognak a hétvégi időjárás miatt, hiszen továbbra sem várható csapadék.

Péntek éjszaka a gomolyfelhők feloszlását követően mindenütt derült, száraz idő lesz gyenge vagy mérsékelt légmozgás mellett. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +5 fok között valószínű, de a fagyzugokban ennél alacsonyabb, a magasabban fekvő vidékeken, a nagyobb városok belsejében, illetve a vízpartok mentén ennél magasabb értékeket is mérhetnek.

Szombaton a napsütés mellett elsősorban a keleti harmadban képződhet kevés gomolyfelhő. Késő délutántól az északkeleti megyék fölé szakadozott felhőzet is besodródhat. Csapadék azonban nem lesz. A nyugati, északnyugati szelet nagyobb területen kísérhetik élénk, néhol erős lökések is. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között várható.

Vasárnap sok napsütésre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel. Nem várható csapadék. Helyenként megélénkül az északi, északkeleti szél. A hőmérséklet hajnalban többnyire 0 és +6 fok között alakul, de a fagyzugos vidékeken hidegebb, vízpartokon, illetve a magasabban fekvő részeken enyhébb idő is lehet. Délután 14 és 22 fok közötti értékeket mérhetünk, északkeleten lesz a hűvösebb, délnyugaton a melegebb idő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás