promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: az egész ország együttérez a Tiszántúlon lakókkal, most csak ők kapnak a hózáporból
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csütörtökön unalmas februári nap vár ránk, de legalább szép lesz az idő.

Szerda estétől tovább csökken a felhőzet, és hajnalban, reggel már jobbára gyengén felhős idő valószínű. A Tiszántúlon azonban ekkor is előfordulhatnak felhősebb körzetek, arrafelé helyenként hózáporok alakulhatnak ki. Az északnyugati szél valamelyest veszít erejéből, de még hajnalban is előfordulhatnak erős, esetleg viharos lökések – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában +2 és -4 fok között alakul, de a kevésbé szeles fagyzugokban ennél alacsonyabb, megközelítőleg a Győr–Szeged szélcsatorna mentén ennél magasabb értékek is lehetnek.

Csütörtök reggeltől a Tiszántúlon reggel még előfordulhat hózápor, majd délelőtt ott is mindenütt csökken a felhőzet, és ekkor jobbára gyengén felhős, napos idő lesz. Délutántól azonban nyugat felől fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és az esti, késő esti órákban az északi, északkeleti tájakon gyenge vegyes halmazállapotú csapadék is előfordulhat. Tovább mérséklődik az északnyugati szél, amely délnyugatira, délire fordul: már csak délelőtt fordulhat elő néhány élénk, egy-egy erős széllökés.

A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 4 és 9 fok között alakul, északkeleten lehet ennél egy-két fokkal hidegebb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás