promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: éjszaka megkapjuk a magunkét, országos havazás várható
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szombat reggeltől azonban észak felől csökken a felhőzet, és több órára kisüt a nap.

Pénteken az éjszaka első felében még felhőátvonulások várhatóak, majd az éjféli óráktól erősen megnövekszik a felhőzet. Késő estig még helyenként lehetnek hózáporok, majd előbb a Dunántúlon, később a középső megyékben is havazás kezdődhet, azonban másutt sem lehet kizárni néhol gyenge hóesést. Az északnyugati szél sokfelé lesz élénk, a magasabban fekvő helyeken erős lökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8 és 0 fok között alakul, de keleten, északkeleten, a kevésbé szeles, elsősorban hóval borított tájakon hidegebb is lehet.

Szombat reggeltől észak felől csökken a felhőzet, általában több órára kisüt a nap. Az Alpokalján azonban csak délután számíthatunk kevesebb felhőre, és ekkor az északkeleti, keleti megyék fölé ismét vastagabb felhőtömbök érkezhetnek. A csapadék súlypontja délelőtt a déli országrész fölé korlátozódik, eközben észak felől egyre nagyobb területen megszűnik. Délután az Alpokalján és az északkeleti határnál még előfordulhat hószállingózás, gyenge havazás, majd este ezeken a területeken is megszűnik. Az északnyugati szél ismét feltámad, sokfelé várhatók erős széllökések, a Dunántúl magasabban fekvő helyein, valamint az északkeleti határnál hófúvás is kialakulhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában -1 és +5 fok között várható, de a délnyugati tájakon ennél egy-két fokkal enyhébb idő is lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás