promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: északkeleten ónos szitálás várható, takarják le a kocsik szélvédőit, sózzák a járdákat!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csendes idővel indul a hétvége, de a Tiszántúlon alig emelkedik majd fagypont fölé a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint péntek este szakadozott frontális felhőzet vonul át felettünk, ebből néhány helyen előfordulhat gyenge, vegyes halmazállapotú csapadék. Északkeleten ónos szitálás, hószállingózás nem kizárt.

A keleti megyék kivételével az északnyugati, északi szelet kezdetben nagy területen kísérik élénk, az Észak-Dunántúlon erős, viharos lökések is, később fokozatosan veszít erejéből a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +4 fok között alakul, de a szélvédett, illetve kevésbé felhős, hófödte részeken -6, -8 fok köré hűlhet a levegő.

Szombat reggel az északkeleti megyékben továbbra is jobbára borult maradhat az ég, míg másutt több-kevesebb napsütés várható. Főleg a Dunántúlon lehet időnként több a felhő, de számottevő csapadék sehol sem valószínű.

Az északnyugati szél eleinte a Dunántúlon még erős lehet, de estére mindenütt mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 3 és 8 fok között alakul, de a borult tájakon csupán fagypont körül valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás