promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: kellemetlen, de -12 fokig is süllyedhet majd a hőmérséklet Magyarország egyes térségeiben - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható majd péntekre.

A tavaszias évkezdetet, sőt, a legmelegebb 2021-es decemberi napot, gyorsan váltotta a szürkeség és a hideg. Berobbant egy hidegfront, amely Magyarország legnagyobb részén gyors lehűléssel járt. De vajon holnap kapunk-e több napsütést annál, mint amennyit a héten kaptunk?

Mégis milyen idő várható majd péntekre?

Az Időkép előrejelzései szerint napos időre számíthatunk pénteken, a szél is mérséklődik, legyengül, ám hajnalban még akár -12 fokig süllyed a hőmérséklet az ország egyes részein. Napközben pedig -1 és +3 fok közötti értékeket mérhetünk majd.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint az Északi-Középhegység térségében kell számítani a legnagyobb fagyokra hajnalban, napközben nem várható csapadék, de estétől dél felől felhősödés kezdődik, amiből szombatra virradóan a keleti országrészben havazás is kialakul.

A MET videós időjárás-előrejelzéséből térképre leveítítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes részein mire kell majd számítani pénteken:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás