promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: betör a keményebb hidegfront és érkezik a viharos szél – mutatjuk, hogy mire kell számítani
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét erős mínuszok lesznek, szóval visszatér a tél.

Eddig lehetett élvezni a melegfrot kellemesebb hatását, mert visszatér a zord hideg. Péntekig folyamatosan esik majd a hőmérséklet, és akkor hajnalban lehet a leghidegebb a héten.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma este az északkeleti megyékben, majd hajnaltól az északi megyékben lehet gyenge eső. Nagy területen marad erős a déli, délnyugati szél, amely hajnalban a Kisalföldön és az Alpokalján északnyugatira fordul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 6 és 11 fok között valószínű szóval még most hajnalban még nem lesz nagyon hideg.

Szerdán már elkezd megérkezni a front és szinte az egész országban szürke lesz az idő. Több helyen előfordulhat eső, zápor, estétől az Észak-Dunántúlon néhol havas eső, havazás is lehet, de ez nem fog megmaradni.

A délnyugati szél fokozatosan északnyugatira fordul, több helyen erős, néhol viharos lökések valószínűek. Nappal még nagyon meleg lesz, mivel a hőmérséklet általában 10 és 17 fok között alakul.

Sajnos a hőmérséklet fokozatosan esni fog és később jönnek az erős mínuszok. Pénteken hajnalban már -10 fokig is lecsökkenhet a hőmérséklet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás