promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: kiadták a figyelmeztetést, nagyon sok magyar nem fog örülni ennek a hírnek - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható a hét utolsó napjára.

Az elmúlt napokban már többször lehetett hallani arról, hogy lassan megérkezhet a havazás is, ennek ellenére úgy tűnik, hogy ezzel még várnunk kell, bár az ősz egyre latyakosabb lesz, ahgy belecsúszunk a decemberbe.

Tegnap volt Erzsébet-nap, a népi időjóslás pedig nagyon fontos napnak tartja ezt az alkalmat, hiszen az az ezen a napon mutatott időjárásból állítólag következtetni lehet, hogy fehér karácsonyunk lesz-e.

És hogy mégis milyen idő várható vasárnapra?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a figyelmeztetésében arról ír - amelynek sokan nem fognak örülni, hogy szombat délután északkelet Magyarországon (Alföld északi pereme, Borsod), estétől helyenként ismét sűrű köd jelenhet meg, de késő estétől az országban általában is növekedhet a ködhajlam. Így vasárnap reggelre is több helyen várható sűrű köd, amely napközben majd folyamatosan tűnik el.

Észak-Magyarországon és nyugaton maradhatnak legtovább korlátozottak a látási viszonyok.

Vasárnapra ezenkívül számottevő csapadék nem várható majd, legfeljebb ködszitálásra van kilátás. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 8, 13, a tartósan borult helyeken 4, 7 fok között valószínű.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-videós előrejelzésében térképre vetítve is láthatjátok, hogy mi vár ránk majd vasárnap, illetve azt is megtudhatjátok, hogy az elkövetkező napokban milyen időjárásra van kilátás Magyarországon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás