promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: hétvégén is folytatódik a pocsék idő?
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pénteken sok helyen akár a nap is kisüthet.

A csütörtöki időjárással valószínűleg még az se volt kibékülve, aki alapból kedveli a szürke időt.

Jó hír, hogy az északnyugati felén, harmadán már elkezd felszakadozni a felhőzet. Nyugat felől csökken a csapadék, inkább a keleti, délkeleti megyékben várható további eső, zápor. Elsősorban az Északi-középhegység völgyeiben párássá válik a levegő, köd is képződik. A szél északnyugatira fordul, csak időnként élénkülhet meg.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 10 fok között várható.

Pénteken főleg az északnyugati megyékben a nap is előbújhat, másutt erősen felhős vagy borult idő lesz - arrafelé majd csak késő délután kezd el északnyugat felől érdemben csökkenni a felhőzet.

 Elsősorban az ország délkeleti felén, harmadán lehet újabb hullámokban több helyen eső, zápor, de este inkább már csak a délkeleti határnál eshet, mindeközben gyengül a csapadék intenzitása. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Hétvégén hajnalban már fagyokra kell számítani

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton délen, délkeleten még felhősen indul a nap, máshol már gyengén felhős vagy derült lesz az ég. A derültebb északi és nyugati tájakon ismét megjelennek a hajnali fagyok, itt több helyen -1, -3 fokig csökkenhet a hőmérséklet, napközben pedig 10-14 fok várható.

Vasárnap déli tájakon ismét előfordulhatnak majd kisebb záporok. A hét utolsó napján az északnyugati országrészben várható a legtöbb napsütés. 9 és 13 fok közé melegszik délutánra a levegő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás