promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Időjárás: nagyon csúnyán elromlik az idő, nyakunkba szakad az ég, nagy esőzések jönnek, lehűlés is érkezik - már azt is tudjuk, hogy mikor, részletes időjárás-jelentés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk milyen idő várható holnap, illetve a rá következő napokban.

Az elmúlt napokban kellemes őszi időjárásban lehetett részünk, és úgy tűnik, az elkövetkező időszakban is ez lesz a trend, egy darabig, mivel utána jön egy nagy fordulat, és minden elromlik.

Élvezzük ki még az előttünk álló hétvégét.

Mégis milyen idő várható majd szombatra?

Az Időkép előrejelzései szerint szombaton sok napsütésre számíthatunk majd, eső nem várható. A reggel azonban párás és ködös lesz sok helyen, sőt, a délnyugati országrészben akár a délutánig is kitarthat a köd.

Hajnalban -3, +5, délután 13 és 18 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap is még az ősz kellemesebb orcája lesz látható, azonban hétfőn elkezdődik majd a csúnya változás, estére egy hullámzó frontrendszer okoz majd többfelé esőt, amelyek kedd en isfolytatódnak majd. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint az ország több részén jelentős mennyiségű eső hullhat kedden.

A déli, majd az átmenetileg északnyugatira forduló szelet sokfelé erős, helyenként viharos lökések is kísérhetik.

Az északkeleti országrészben akár 6 fokig is hűlhet a hőmérséklet.

Az Országos Meteorológia szolgálat Youtube-csatornájára feltöltött videóban térképre vetítve is láthatjátok, hogy Magyarország egyes területein mi vár rátok majd az elkövetkező napokban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás