Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Időjárás: szombaton végre eljön az, amire sokan vártak

Időjárás: szombaton végre eljön az, amire sokan vártak

Időjárás

Időjárás: szombaton végre eljön az, amire sokan vártak

Időjárás

Promotions 16:16

Kegyes lesz hozzánk a szombati időjárás, ugyanis nem kell számottevő csapadékra számítanunk, ráadásul meglepően kellemes hőmérséklet várható.

Az ország délkeleti harmadán többnyire erősen felhős, borult, míg másutt eleinte derült vagy gyengén felhős idő lesz a jellemző. Estétől azonban északnyugat felől egyre nagyobb területen növekszik meg a felhőzet. Keleten, délkeleten kisebb eső is előfordulhat. Helyenként párásság, köd képződik. A kezdetben változó irányú szél északira fordul, de mindenütt mérsékelt marad.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3 és +8 fok között alakul, a felhősebb északnyugati, illetve délkeleti tájakon az enyhébb, másutt az alacsonyabb, fagypont körüli értékekkel

– olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Kezdetben még sok lesz a felhő, majd északnyugat felől egyre nagyobb területen szakadozik, csökken a felhőzet, ezt követően túlnyomóan napos idő várható kevés gomolyfelhővel. Legtovább a késő délutáni, esti órákig a déli, délkeleti megyékben maradhat felhős az ég. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északi irányú szelet a Nyugat-Dunántúlon és a Bodrogköz térségében élénk lökések is kísérhetik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 17 fok között alakul.

Borítókép: Illusztráció / Profimedia