promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Frissítő eső közelít, már lehet tudni azt is, mikor és hol fog lecsapni - részletes időjárás-előrejelzés!
Borítókép:  Profimedia
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elmondjuk, milyen idő várható csütörtökön, és kicsit kitekintünk a közeljövőbe is.

Az elmúlt időszakban annyira beállt az idő, hogy igazából nem is történt semmi, a hidegfrontok is távol maradtak.. A meteorológusok is mémekkel ütötték el az időt. De úgy tűnik, hogy lassan érkezik a változás, és az ősz egy kicsit már betolja az orrát Magyarországra.

Most mindenkit az foglalkoztat, hogy mikor fog esni az eső? Erre a kérdésre már úgy tűnik, hogy tudjuk a választ.

Mégis milyen idő várható csütörtökre?

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései szerint csütörtökön még nem jön semmiféle változás, sok napsütésre számíthatunk, az ország nagy részén pedig a légmozgás is mérsékelt marad, csupán a Dunántúlon és a Fertő térségében élénkülhet meg a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között várható.

Az Időkép előrejelzései szerint egészen vasárnapig kell várni a változásra. A Dunántúlon ekkor már erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és itt napközben elszórtan záprorok és zivatarok is kialakulhatnak.

És hogy pontosan, térképre vetítve mi vár ránk az elkövetkező időszakban? Lesz-e még kánikula? Vasárnap mellett mikor lehet még eső? Ezt megtudhatjátok az Országos Meteorológiai Szolgálat Youtube-os időjárás-jelentéséből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás