Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Heti időjárás: mindenki készítse az esernyőket, meleg, de csapadékos idő következik

Heti időjárás: mindenki készítse az esernyőket, meleg, de csapadékos idő következik

Időjárás

Heti időjárás: mindenki készítse az esernyőket, meleg, de csapadékos idő következik

Időjárás

Promotions 17:17

Jövő héten csapadékos időre lehet számítani, sok helyen előfordul majd zápor, zivatar, így célszerű az esernyőnket mindig magunknál tartani, mert soha nem tudhatjuk, hogy mikor fogunk bőrig ázni. 

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán egy hidegfront érkezik az országba. A hét második felében záporok és zivatarok várhatóak, így érdemes bekészíteni az esernyőket. 

Hétfőn derült, napos időre számíthatunk helyenként vékony fátyolfelhőkkel. A déli, délkeleti szelet sokfelé élénk, a Dunántúl északi és nyugati részein erős, a Kisalföldön időnként viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 24 és 27 fok között várható.

Kedden általában derült, napos idő várható kevés fátyolfelhővel Csapadék estig nem lesz, legfeljebb a késő esti, éjszakai óráktól lehet már a nyugati megyékben helyenként zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél több helyen megerősödik. Hajnalban 5, 14, délután 25, 30 fok valószínű.

Szerdán, ahogy már korábban is írtunk, megérkezik a csapadék térségünkbe. Délig elsősorban az ország délnyugati felén valószínű többfelé eső, zápor, zivatar, a nap második felében a csapadékzóna tovább vonul északkeleti irányba. A délkeleti, déli, majd a Dunántúlon az északnyugatira forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik. Hajnalban 7, 14 fokra számíthatunk, napközben hazánk nyugati, délnyugati felén 17, 21, északkeleti felén 22, 27 fok között lesz a hőmérséklet. 

Csütörtökön változó mennyiségű és vastagságú felhőzet lesz felettünk. Összességében több helyen valószínű eső, zápor, főként a déli, illetve a keleti megyékben néhol zivatar, de nagyobb területek is kimaradhatnak a csapadékból. A nyugati, délnyugati szelet élénk, a Kisalföldön az északnyugati szelet erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 22 fok között alakul.

Pénteken közepesen vagy erősen felhős idő valószínű több-kevesebb napsütéssel. Szórványosan előfordul eső, záporeső, illetve zivatar. A déli, délnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24 fok között várható.

Szombaton a rövidebb napos időszakok mellett inkább erősen felhős idő lesz a jellemző. Több helyen is lehet eső, zápor, néhol zivatar. A déli, majd keleti szelet sok helyütt élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 25 fok között valószínű.

Vasárnap erősen felhős időre számíthatunk. Több helyen lehet eső, zápor, néhol zivatar. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 24 között alakul. 

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria