Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tűzhelyen fortyogó vízzel teli fazékhoz fog hasonlítani az időjárás

Tűzhelyen fortyogó vízzel teli fazékhoz fog hasonlítani az időjárás

Időjárás

Tűzhelyen fortyogó vízzel teli fazékhoz fog hasonlítani az időjárás

Időjárás

Promotions 18:48

A következő napokban úgy fog fortyogni felettünk a légkör, akár egy fazék víz a tűzhelyen. Az így kialakuló záporok, zivatarok pedig remélhetőleg mind több helyen enyhítik majd a szárazságot – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Szombaton éjszakára a záporok fokozatosan lecsengenek, de nem mindenütt, mert még hajnalban is lehet néhol zápor, esetleg zivatar.

Vasárnap erőteljes gomolyfelhő-képződés várható az ország középső felén jobban összeálló felhőzettel. Naposabb időben inkább csak a Délnyugat-Dunántúlon és a keleti határvidéken lehet bízni. Már délelőttől kezdődően többfelé kell ismétlődő záporokra, zivatarokra számítani, utóbbiakat elsősorban felhőszakadás kísérheti. Az előbb említett naposabb részeken kisebb – de nem nulla – a csapadék esélye.

A déli szél szombaton még csak az északi megyékben, vasárnap már országszerte megélénkül, sőt olykor meg is erősödik, de zivatarok körül viharos széllökések is várhatóak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 23 és 29 fok között alakul.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.