promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pünkösdi időjárás? Erre számíthatsz!
Borítókép:  WASSILIS ASWESTOPOULOS / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP
Időjárás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pünkösdre vonatkozó előrejelzéséből kiderül: csapadékra és olykor erős szélre igen, nyárias meleg azonban nem számíthatunk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat pünkösdre vonatkozó előrejelzéséből egy valami biztosan kiderül:

nyárias melegre, harminc fok körüli hőmérsékletre biztosan nem számíthatunk.

Ellenben esőre és olykor erős szélre készülni kell. De nézzük részletesen a pünkösdi időjárást.

Szombat: a több-kevesebb napsütés mellett elszórtan előfordulhat zápor, zivatar. Az északi szél a Nyugat-Dunántúlon és a Zempléni-hegység körül ismét megerősödik. A hőmérséklet reggel 5 és 12 fok között, míg délután 18 és 21 fok között várható.

Vasárnap: reggel, délelőtt még csak az északi tájakon, de délutánra az ország teljes területén felhők borítják az eget, ezzel együtt esőre is készülni kell. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul, míg a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Hétfő: eleinte még gyenge eső szinte bárhol előfordulhat, majd napközben szakadozik a felhőzet, azonban időszakos eső, záporok előfordulhatnak. Az északi, északkeleti szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően 18 és 22 fok között valószínű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás