Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Radikálisan megváltozik az időjárás

Radikálisan megváltozik az időjárás

Időjárás

Radikálisan megváltozik az időjárás

Időjárás

Promotions 18:03

Hidegfront vonul át az országon, némi csapadékkal, 6-7 fokos lehűléssel – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

A változó fátyolfelhőzet mellett gomolyfelhők képződnek. Elsősorban az Alföld középső és délkeleti részén, majd az északnyugati tájakon helyenként zápor, zivatar előfordulhat. Szombat éjszaka a délnyugati tájak kivételével megvastagszik a felhőtakaró. Elsősorban az ország északi, északkeleti felén várható eső, zápor, északnyugaton néhol zivatar.

Vasárnap erősen felhős vagy borult lesz az ég, eleinte délnyugaton lehet szakadozottabb, vékonyabb a felhőzet. Késő délutántól észak felől fokozatosan szakadozik, majd csökken a felhőtakaró. Sokfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. Délnyugaton főként délutántól várható csapadék, ekkor az ország nagyobb részén lassan megszűnik az eső.

A változó irányú szél éjszakától északira, északkeletire fordul, és vasárnap napközben többfelé megerősödik. A zivatarban viharos széllökés is lehet.

A legalacsonyabb éjszaki hőmérséklet 4 és 14 fok között alakul, északkeleten lesz a hidegebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap többnyire 14 és 20 fok között alakul, de délnyugaton még 20, 26 fok valószínű.

Borítókép: illusztráció. Forrás: AFP.