promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Új tévécsatorna indult Magyarországon, nagyon különleges

Új tévécsatorna indult Magyarországon, nagyon különleges

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc

Különleges tartalmakkal lép elénk az új tévécsatorna.

Az elmúlt időszakban gombamód szaporodtak a tévécsatornák Magyarországon, egy-egy szolgáltatás pedig olyan különleges rétegigényeket szolgál ki, amelyre komoly kereslet volt korábban, csupán hiányzott a kínálat ehhez. Így pedig megtalálhatjuk már könnyebben azokat a programokat, amelyek bővebben is érdekelnek minket, megtalálhatjuk a csatornák között azokat a kis helyeket, ahol konkrét információkat szerezhetünk olyan témákban, amelyek minket bővebben érdekelnek, esetleg fontos információkat biztosítanak a számunkra, így pedig megkönnyítik a mindennapjainkat, miközben szórakoztatnak is.

Új tévécsatorna.

Az új tévécsatorna neve PestBuda TV, de korábban Budapest TV néven tervezték az indulást.

A Media1 már korábban is beszámolt arról, még májusban írtak arról, hogy terveznek egy új tévécsatornát elindítani Magyarországon. Különleges és színes tartalom volt a cél, egy olyan csatorna, amely foglalkozik a magyar főváros történelmével, ikonikus épületeivel, építészeti és kulturális alkotásival, miközben többek között mutatná élőben a főváros webkameráit, misét közvetítene és a Fővárosi Közgyűlés üléseiről is beszámolna.

Emellett pedig a repertoárján lennének magazinműsorok és szériák is.

Pataki Tamás, az EuroCable Magyarország ügyvezető igazgatója elmondta a lapnak, hogy a napokban megkezdték a korábban tervezett médiaszolgáltatás üzemeltetését is. Kovács Ádám, az EuroCable Magyarország Kft. műsorigazgatója a Media1.hu-pedig arról beszélt, hogy első körben a tévécsatorna az AM Micro rendszeren Budapest és körülbelül 40 kilométeres vételkörzetében (Hello Digital), illetve az Eurocable kábelhálózatán, továbbá az Itt-Ott Tv streamingszolgáltatásban érhető el.

Tárgyalnak már más kábelszolgáltatókkal a terjesztésről.

A teljes cikk a PestBuda TV indulásáról, a névválasztási kérdésekről a Media1-en olvasható el.

A PestBuda TV Facebook-oldala is üzemel már, egyelőre nagyon sok poszt van fent a főváros különlegességeiről, ikonikus épületeiről is. A közösségi média oldal rövid áttekintésében azt írják a csatornáról:

"Célunk, hogy a PestBuda TV-t nézők ne csak tájékozódjanak, hanem szórakozzanak is. Szeretnénk, ha a csatornánk a fővárosi élet szerves részévé válna."