promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bajban a tihanyi cukrászda, tovább dagad a botrány a Balatonnál: elsöprő népharag zúdult a vendéglátóhelyre

Nagy bajban a tihanyi cukrászda, tovább dagad a botrány a Balatonnál: elsöprő népharag zúdult a vendéglátóhelyre

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Nem csitul a botrány a Balatonnál, a magyarok vehemens gyűlöletszavakkal ostromolják a Rege cukrászdát.

Az egész országot bejárta az a számla, amit egy vendég a napokban kapott a Tihanyban található Apátsági Rege Cukrászdában. Maga a tény, hogy a Balatonra néző csodálatos kilátással rendelkező vendéglátóhelynek igen magas árai vannak, senkit sem lepett meg, a sokkot valójában az váltotta ki, hogy mennyire magasak voltak ezek az árak. Ugyanis a számla végösszese közel 50 ezer forint volt, egészen pontosan 48 ezer 218 forint, amiben már benne volt az ugyancsak borsos, 6 forintos szervízdíj is.

Az illetők, akik a Rege Cukrászdában költötték el a reggelijüket, töltött bundáskenyeret, vegán toastot, jegeskávét, limonádét és vizet fogyasztottak.

Az internet népénél leginkább az váltotta ki a felháborodást, hogy a Rege honlapjáról nem lehet megtudni, hogy mi mennyibe kerül, míg mások szerint felesleges ezen kiakadni, hiszen aki bemegy egy étterembe vagy kávézóba, és végignézi az étlapot és az itallapot, pontosan tudja, hogy minek mi az ára, és nem generál feleslegesen botrányt, hogy rontsa egy közkedvelt, híres tihanyi vendéglátóhely jó hírét. Márpedig nagyon úgy tűnik, hogy valaki csak azért rakta ki ezt a számlát a közösségi médiába, hogy újabb balhét robbantson ki a Balaton körül.

(Fotó: Facebook)

A magas számla történetét az egész magyar sajtó is lehozta, és mindenki azt hitte, ezek után néhány nap, és elcsitul az egész botrány, ehelyett csak tovább dagad. Komoly bajban van most az Apátsági Rege Cukrászda, ugyanis elsöprő népharag zúdult rájuk a közösségi oldalukon, az emberek vehemens gyűlöletszavakkal ostromolják a tihanyi vendéglátóhelyet.

Persze a Cukrászda Facebook-oldalának üzemeltetői folyamatosan elrejtik a gyűlölködő kommenteket, de nekünk sikerült néhányat lementeni, mielőtt eltüntették volna az emberek szeme elől.

„Miért nincsenek árak a cukrászda weboldalán található étlapon és itallapon? A fogyasztós előzetes tájékoztatása szerintem ma már alap. Várom szíves válaszukat”

„1 pohár víz csak 700 Ft...meg van a blokk is!”

„Zabálj magyar, hagyd magadat kifosztani”

„Még van pofájuk posztolgatni a méregdrága kajáikat, miközben nyakig vannak a szxrban”

„Ilyen árakkal üzemelni, szégyellhetik magukat!”

Aki most felnéz a Rege Cukrászda Facebook-oldalára, azt láthatja, hogy egyes posztok alá 25-30 komment is érkezett, de ha meg akarjuk nézni őket, egyet sem jelenít meg; ebből tudhatjuk, hogy mindegyiket elrejtették.

A botrány kirobbanása után szerkesztőségünk levélben próbálta felvenni a kapcsolatot a vendéglátóhellyel, hogy megkérdezzük, mit szólnak a kialakult helyzethez, de cikkünk megjelenéséig nem kaptunk választ.