promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megvan az eredmény: Orbán Viktor megkapja a béke Nobel-díjat?

Megvan az eredmény: Orbán Viktor megkapja a béke Nobel-díjat?

Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

Az emberek szavaztak arról, hogy Orbán Viktor megkapja-e a béke Nobel-díjat, megszületett az eredmény.

A Jólvanezígy csatorna is beszélt arról, hogy egy héttel ezelőtt elindult egy szavazás az orosz Telegram közösségi oldalán, amiben arról kérdezték az embereket, hogy Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor megkapja-e a béke Nobel-díjat.

A szavazás anonim módon történt, tehát egyik szavazó neve sem került nyilvánosságra; három lehetőség közül lehetett választani:

  • Az első, hogy Orbán Viktor megkapja a béke Nobel-díjat;
  • A második, hogy nem kapja meg;
  • A harmadik, hogy a magyar kormányfő nem azért dolgozik, hogy díjakat, elismeréseket kapjon.

Egy héttel ezelőtt még a harmadik válaszlehetőség vezetett, vagyis hogy Orbán Viktor nem a díjak miatt dolgozik, azóta viszont eltelt egy hét, és most megvan az eredmény. Már jó ideje nem érkezett újabb szavazat, ezért lezártnak lehet tekinteni az oroszok szavazását. Hangsúlyozni kell, hogy ez nem egy hivatalos szavazás, tehát lényegtelen, hogy az orosz embereknek mi a véleménye ebben a kérdésben, attól még Orbán Viktor nem fog Nobel-díjat kapni, mert esetleg Oroszország polgárai azt mondják.

Márpedig ők azon a véleményen vannak, hogy Magyarország miniszterelnöke meg fogja kapni a béke Nobel-díjat.

Egy hét alatt jelentősen megváltozott a szavazás állása, most már a legelső helyen az áll, hogy megkapja, ezt követi az a válaszlehetőség, hogy nem kapja meg, míg harmadikként zárt az, hogy a kormányfő nem az elismerésekért dolgozik.