promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most közölte az OTP: fontos üzenet az ügyfeleknek
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az OTP fontos figyelmeztetést adott ki.

Az OTP Bank oldalát érdemes mindig figyelgetni, mert olyan fontos közleményeket, ügyfeleket érintő tájékoztatásokat raknak oda fel, amikről külön elektronikus leveleket nem szoktak kiküldeni, viszont a számlatulajdonosoknak tudniuk kell róla, nehogy kellemetlen meglepetés érje őket. Most ismét három fontos dátum került fel az OTP Bank honlapjára, az egyik pedig éppen június legvégén lesz, tehát ez valóban olyan sürgős közlés most a részükről, ami sok ügyfelet érint.

Az OTP-nek van egy külön oldala, ahol a bankszünnapokat és a leállásokat szokták előre bejelenteni - ezt az oldalt érdemes néha megnézni, mert folyamatosan újabb dátumok kerülnek fel; így mindig jó előre tájékozódhatunk arról, mikor lesz valamilyen leállás a szolgáltatásokban.

Már júliusra is két fejlesztéssel kapcsolatos leállást közöltek: az egyik július 14-én, a másik egy héttel később, július 21-én lesz.

Július 14-én, vasárnap fejlesztési okokból az online számlanyitás és szerződéskötés, illetve minden olyan digitális szolgáltatás, amely elkészült dokumentumot vagy kivonatot jelenít meg, nem lesz elérhető - ez a fejlesztés 21:30 és 23:30 között lesz majd.

Július 21-én pedig hajnali 1:00 órától 3:00 óráig a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információk az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálatán, illetve az internetbankon és mobilbankon nem lesznek elérhetőek.

Ezek azonban még jó messze vannak, most foglalkozzunk azzal a fejlesztéssel kapcsolatos leállással, ami június 30-án, vasárnap esedékes. Ezen a napon ugyanis egy hosszabb kiesés várható, déli 12 órától egészen 23:59 óráig, amikor is a lakossági hiteligénylésekhez (ingatlan- és jelzáloghitel, személyi kölcsön, babaváró kölcsön, áruhitel, hitelkártya, folyószámlahitel) kapcsolódó szolgáltatások nem lesznek elérhetőek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás