promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Így lesz ismét feszes a hasad, ha már semmi sem segít

Így lesz ismét feszes a hasad, ha már semmi sem segít

Borítókép:  Freepik
Helyi Hírek
Kategória fejléc

A hasplasztika egy olyan sebészeti beavatkozás, amelynek célja a hasfal feszesítése és a felesleges bőr eltávolítása. Mi mindenben segíthet ez a műtét, és hogyan készülj fel rá, ha szükséged van némi kontúrozásra hasi tájon?

Mikor lehet szükséged hasplasztikára?

  1. Nagy mértékű fogyás vagy terhesség után gyakran marad felesleges, lógó bőr a hason, amit nehéz vagy lehetetlen eltávolítani diétával és testmozgással. A hasplasztika segít eltávolítani ezt a bőrt, simább és feszesebb hasfalat eredményezve.
  2. Várandósság vagy jelentős súlygyarapodás miatt a hasi izmok szétnyílhatnak, ami gyengíti a hasfalat és kitüremkedést okozhat. A hasplasztika során ezeket az izmokat meg lehet erősíteni egy feszesebb hasfal kialakításával.
  3. Bár az eljárás nem kifejezetten a striák eltávolítására szolgál, a has alsó részén található nyúlási csíkoktól gyakran a felesleges bőrrel együtt megszabadulhatsz. A fennmaradó striák ráadásul kevésbé lesznek feltűnőek a feszesebb bőr miatt.
  4. A beavatkozás a felsoroltak mellett jelentős önbizalomnövekedést eredményezhet, mivel segít visszanyerni a has esztétikus megjelenését. Ez különösen igaz lehet azok számára, akik zavarban érzik magukat a kinézetük miatt, és emiatt kerülik például a strandolást, illetve az egyéb olyan tevékenységeket és ruhákat, amelyeknél szembetűnő a hasfali lazaság.
  5. A hasi izmok megerősítése és a felesleges bőr eltávolítása javíthatja a testtartást, mivel egy erősebb hasfal jobban támogatja a gerincet.
  6. Olykor a bőrfelesleg súrlódást és bőrirritációt okozhat, amely fertőzésekhez és más bőrproblémákhoz vezethet. A hasplasztika enyhítheti ezeket a panaszokat is.

Hogyan készülj fel a műtétre?

A hasplasztikai műtétet konzultáció előzi meg egy plasztikai sebésszel, aki kérdéseket fog feltenni:

  • az általános egészségi állapotodról;
  • a kórtörténetedről;
  • a korábbi műtéteidről;
  • a jelenleg szedett gyógyszereidről és a táplálékkiegészítőkről; illetve
  • a beavatkozással kapcsolatos céljaidról és elvárásaidról.

Miután az orvos megvizsgált, elmagyarázza, hogy milyen hasplasztikai eljárás lesz a legmegfelelőbb számodra. A dohányzás növelheti a szövődmények kockázatát és késleltetheti a gyógyulást. Ha dohányzol, egy bizonyos időtartamra le kell tenned a cigarettát. A beavatkozás előtt és után kiegyensúlyozott, teljes értékű ételeket érdemes fogyasztani, mivel a megfelelő táplálkozás elősegítheti a szervezet gyógyulását.

Freepik

Természetes hatás és profi ellátás: Spirit Plasztika

Ha a hasfaladon kívül szeretnéd a kebleid méretét is finoman kiigazítani, a mellnagyobbítás saját zsírral remek megoldás lehet számodra. Mivel a beavatkozás során nem kerül be idegen anyag a testedbe, az eredmény rendkívül természetes, és a regenerálódás is gyorsabb lehet a hagyományos eljárásokhoz képest.

A megfelelő plasztikai sebészet kiválasztása azonban nem egyszerű feladat, hiszen fontos, hogy orvosunkban és stábjában is 100%-ig megbízzunk nemcsak szakmailag, hanem emberileg is. Ha a biztonság mellett a profizmus és a minőség is fontos, érdemes felkeresni a Spirit Plasztika sebészetét, ahol Dr. Vancsó Péter és csapata a személyes konzultáció során minden kérdésünkre megnyugtató választ ad, hogy felkészülten és nyugodtan indulhassunk útnak vágyott külsőnk felé.