promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új és nagyon különleges magyar csatorna indul, június 14-én kezdődik
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre lehet számítani az új csatorna kapcsán.

Ez az év. és főleg a nyár más mint a többi, hiszen rendkívül izgalmas sportesemények lesznek majd, lesz olimpia és lesz futball Európa-bajnokság is. Rengeteg magyar résztvevővel nagyon sok versenyszámban. A foci kapcsán pedig csapatunk a házigazda németekkel került egy csoportba, így pedig brutális hangulat várható majd ezen a meccsen is. Szoboszlaiék a németeken kívűl Skóciával és Spanyolországgal mérkőznek majd meg.

A sportesemény, az Eb pedig június 14-én rajtol majd el, a németek ezen a mérkőzésen, ezen a nyitányon a skótokkal csapnak majd össze.

Június 14. azonban más szempontból is fontos lehet, hiszen egy új magyar csatorna indul, amely hatalmas népszerűségre tehet szert majd rövid időn belül, elsősorban pedig azért, mivel tényleg különleges és tematikus műsort kínál majd a magyaroknak.

De miről is van szó pontosan?

amint arról már korábban is szó volt, a labdarúgó Európa-bajnokság kezdési időpontját kell megjegyezni, hiszen ekkor indul a rádiócsatorna is. Budapesten a 105,9-es frekvencián, országosan online felületeken keresztül hallgathatják a sportszeretők a csatornán majd a nagy érdeklődésre számot tartó sporteseményeket.

A Nemzeti Sportrádiót a közmédia indítja el. Az MTI híradásában pedig azt is olvasni lehet a nagy bejelentéssel kapcsolatban, hogy a hamarosan induló nemzeti, sport tematikájú rádióadó, a Nemzeti Sportrádió a Nemzeti Sport kezdeményezéseként 2022-ben elindult Sportrádió hagyományait, egyes műsorait viszi tovább.

A Nemzeti Sportrádió gazdag kínálata 0-24 órában elérhető lesz szerte a világon, így pedig egy új, az egész világon hallgatható sportrádió születik. Elsőként majd a labdarúgó Európa-bajnokságot közvetítik.

Mint a közlemény megjegyzi, az új rádió a Nemzeti Sportrádió applikációján, valamint a Nemzetisport.hu-n keresztül is hallható lesz a nap 24 órájában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás