promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Minden számlatulajdonost érint az OTP bejelentése, ezeket az újdonságokat vezették be
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jó tudni ezekről az újdonságokról, megkönnyítik a pénzügyeket a mindennapokban.

A hazai nagybankok folyamatosan fejlesztik netes szolgáltatásaikat, és ma már az applikáció is elengedhetetlen a bankoláshoz, hiszen nagyon sokan telefonról intézik az utalásaikat.

Érdemes azonban nagyon óvatosan eljárni, és csak olyan alkalmazásokat telepíteni, amik valóban hitelesek, bár napjainkban már az sem jelen teljes védelmet, ha teljesen körültekintően járunk el. Épp ezért a bankoknak is arra kell törekedniük, hogy appjaik tökéletesen áthatolhatatlan védelmi rendszerrel bírjanak.

Az OTP most egy sor fejlesztést jelentett be az internet- és mobilbankban, ami a szolgáltatásokat érinti. Többek között a számlabefizetéseket is, mint írták, az

„OTP MobilBank Számlabefizetés menüpontjában láthatja a korábban létrehozott (nem hitelszámlás) beszedési felhatalmazásait és létrehozhat új felhatalmazásokat is. A felhatalmazásokhoz fizetési limitet is könnyedén beállíthat, hogy mindig kontrollálhassa a befizetéseket.”

Az OTP nem is olyan rég módosította minden ügyfele limitjét, épp a visszaélések elkerülése miatt. Május 8-tól ugyanis automatikusan egymillió forintra állították be a limitet, amely OTP InternetBankot vagy OTP MobilBankot használó (Digitális Szerződéssel rendelkező) ügyfelet érint – és természetesen bármikor módosítható.

A mostani fejlesztések között szerepel a még egyszerűbben intézhető utalások, kiemelték, hogy

„új utalás indításakor már kereshet is az elmentett partnerei között, ha a keresőmezőben elkezdi gépelni a keresett partner nevét. Korábban létrehozott rendszeres és időzített utalásait már az internetbankban vagy a mobilbankban is szerkesztheti: bármikor módosíthatja az utalás összegét vagy közleményét, de akár törölheti is a megbízást” – közölte az OTP.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás