promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger szavai segítik Orbán Viktort a kampány véghajrájában, a Terminátor ezt személyesen mondta országunk miniszterelnökének

Arnold Schwarzenegger szavai segítik Orbán Viktort a kampány véghajrájában, a Terminátor ezt személyesen mondta országunk miniszterelnökének

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions

A miniszterelnök egyszer feltett egy kérdést az izomgurunak, nem mindennapi választ kapott, és most ezt idézte a kampány finisében.

Az elmúlt hónapokban és hetekben alig akadt olyan nap Magyarországon, hogy ne lehetett valami újdonságot hallani az EP-választások, illetve az önkormányzati választások, no meg a főpolgármesteri versengés kapcsán hallani. Magyar Péter színre lépése ugyanis alaposan megborított mindent, mindent amire korábban számítottak a pártok, és egy csendesebb és könnyebb lefolyású kampány helyett, igazi energiabombák csaptak össze Magyarországon.

Magyar Péter például bejárta Magyarországot, és nagyon sok helyen beszélt a tömegek előtt.

Közben még a főpolgármesteri címért folytatott küzdelem is tartogatott meglepetéseket, hiszen pénteken, vagyis ma Szentkirályi alexandra lépett vissza, így Vitézy Dávid és Karácsony Gergely között dőlhet majd el a hajrában az, hogy ki lehet öt évre Budapest, a főváros főpolgármestere.

Mindenkit ezek a témák izgattak, és voltak meglepő megszólalások is a kampányban, olyan popkulturális utalások, amelyre nem is gondoltunk volna korábban.

Orbán Viktor például arról beszélt nem is olyan régen, hogy mit kérdezett a Feláldozhatók-filmek sztárjától, Arnold Schwarzeneggertől, és milyen meglepő választ kapott a kérdésére. Orbán Viktor ezen a héten adta át Magyarország legújabb Duna-hídját, a Kalocsát Pakssal összekötő Tomori Pál-hidat, és ennek apropóján beszédet is tartott az ünnepségen.

A miniszterelnök hangsúlyozta, hogy egy választási kampány közepén tartunk, és azt is megjegyezte, hogy tudja, hogy mindenki fáradt. Majd egy klasszikussal jött elő, arról mesélt, hogy megkérdezte Arnold Schwarzeneggert, hogy hány fekvőtámaszt csinál egy nap, mire azt a választ kapta, hogy Schwarzenegger csak onnan számolja, ahonnan már fáj.

Majd megjegyezte a miniszterelnök a végén:

"Most már ebben a szakaszban vagyunk, nekem legalábbis már fáj"

A Telex teljes videóját IDE kattintva lehet megnézni.