promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: fura számokkal képtelen forintmennyiség, 38 ezer millió forint találhatott gazdára ezen az estén, íme a nyerőszámok
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Íme a nyerőszámok április 16-án.

Az Eurojackpot az egyik legkedveltebb számsorsjáték Európában, milliárdok találhatnak gazdára hétről-hétre, és immár minden héten kétszer is megrendezik a sorsolást. Most 2024-ben, a 16. hét keddjére újra sorra került a számhúzás, újra nagy reményekkel indulhattak játékba a magyarok, hátha Magyarországról nyeri meg valaki az elképesztő nagyságú főnyereményt, amely a mai nap is nagyon sok pénzt jelentett.

Felfoghatatlan mennyiségű forintmennyiség várt tehát gazdára, és akár egy magyar is elvihette a főnyereményt.

2024-ben a 16. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását kedden, április 16-án. A főnyeremény ismét sok tízmilliárd forint volt. Így pedig nem csoda, hogy rengetegen indították most is játékba a kedvenc szelvényeiket a feltételezett nyerőszámokkal, így megeshet, hogy holnap reggel valaki már úgy ébred fel, hogy bizony milliárdos lett.

Pontosan 38,2 milliárd forint volt a tét most.

Akár egy egész élet is megváltozhatott ma a nyerőszámok láttán, hiszen brutális összeget lehetett nyerni.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára, valakinek pedig azonnal megváltozhatott az élete is. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nos, nagyon közel voltak egymáshoz a nyerőszámok, az A-mezőben egymás mellett volt három szám is. Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2024. április 16-án, a 16. héten kedden:

A-mező: 35, 36, 37, 41, 48

B-mező: 1, 12

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás