promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnali üzemszünetet hirdetett az egyik hazai bank, többnapos szolgáltatáskiesés lép életbe náluk
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rendkívüli üzemszünet-sorozatot hirdetett a hétre az egyik hazai bank.

A hazai bankok mindig időben szoktak szólni, ha valamilyen leállás, karbantartás, rendkívüli szünet lesz náluk. Emiatt van mindegyik bankhálózatnak egy külön rovata a weboldalán belül, de ezekről csak kevesen tudnak, pedig hasznos néha ránézni, mert így mi is időben tudunk tájékozódni arról, mikor lesz lassú a rendszer, vagy mikor lesz szolgáltatáskiesés.

Az OTP és az Erste után most a K&H Bank is üzemszünetet hirdetett, de egymás után négyet is; szóval most napokig lassulás várható a bank szolgáltatásaiban, mindjárt mutatjuk is, hogy pontosan mikben és mikor lesznek ezek a karbantartások.

A K&H Bank a tervezett karbantartások nevű oldalán az alábbiakat közölte a következő üzemszünetekről:

  • 2024. április 9-én 22:00 órától 2024. április 10-én 2:00 óráig tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya, K&H POS és ATM szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.
  • 2024. április 12-én 4:00 és 07:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP Kártya, K&H POS, KH+, mobiltelefonegyenleg-feltöltés és az ATM szolgáltatásainkban. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.
  • 2024. április 13-án 3:00 és 6:00 óra között tervezett karbantartás miatt átmeneti szünetelést, lassulást tapasztalhat a K&H SZÉP kártya, 3D Secure, K&H e-bank, K&H mobilbank, K&H e-portfólió, K&H e-posta, K&H Electra szolgáltatásainkban és az azokon elérhető pénzügyi-, kiegészítő pénzügyi-, befektetési szolgáltatásaiban, valamint a kh.hu weboldalon és aloldalain. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében üzemszünetnek minősül.
  • 2024. április 14-én 2:00 és 7:00 óra között tervezett rendszerkarbantartás miatt az azonnali átutalási megbízás indítása szolgáltatásunk nem lesz elérhető. Az ezzel járó szolgáltatáskiesés a jelenlegi szabályozás értelmében bankszünnapnak minősül.


Továbbá a K&H már most bejelentette, hogy április 20-án két karbantartásuk is lesz (egyik 02:00 és 08:00 között, a másik pedig 22:00 órától másnap reggel 08:00 óráig), illetve április 21-én 22:00 órától másnap hajnali 4:30 óráig is lesz egy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás