promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha OTP-s vagy ennek a hírnek biztosan örülni fogsz, forradalmi változások léptek életbe a banknál
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezentúl még több helyen elérhető lesz az ügyintézés.

Az OTP banknál nemrégiben több jelentős változás is életbe lépett. Először érkezett a hír miszerint az OTPdirekt Internetbank oldalán közzétett figyelmeztetésből ugyanis kiderült, hogy a bank fokozatosan elkezdi kivezetni a „régi” netbankot a lakossági ügyfeleinél.

Ez azonban még nem minden, az OTP ugyanis korábban szintén egy azóta már életbe lépett változásra hívta fel ügyfelei figyelmét. E szerint 2024. február 1-től a nem saját számlára történő pénztári készpénzbefizetések után készpénzbefizetési díj kerül felszámításra a befizetőnek, tehát fizetni kell majd a szolgáltatásért. Erről a hírről alábbi cikkünkben számoltunk be bővebben:

Most pedig újabb fontos újításról számolt be a bank, kiderült ugyanis, hogy az OTP egy új mozgó bankfiókot indít el. A hitelintézet közleményében jelezte, hogy a 10 ezer fő feletti települések 90 százalékában működik fiókjuk, de most olyan helyekre is elhozzák az ügyintézést, ahol ez eddig elérhetetlen volt. Ígéretük szerint pedig a nyitvatartást is rugalmasan igazítják az ügyfelek igényeihez. Ez a bejelentés pedig hatalmas könnyebbséget jelenthet a bank számos ügyfelének, akiknek kilométereket kellene utaznia egy-egy bankfiókig.

Az első ilyen mozgó bankfiók a minap el is indult és már Békéscsaba környékén teljesít szolgálatot, Nagyszénás, Medgyesegyháza és Tótkomlós településeken. Az OTP hangsúlyozta, hogy így helybe viszik a banki ügyintézést. Ígéretük szerint a nyitvatartást is rugalmasan igazítják az ügyfelek igényeihez. 

Mint kiderült az új mozgó fiók egy hagyományos kézpénzmentes bankfiókkal azonos szolgáltatási kört kínál az ügyfelek számára. Itt lehetőség lesz tehát számlaügyintézésre, fogyasztási hitel igénylésére, vagy akár a megtakarítások kezelésére, biztosítások megkötésére.

Az OTP az azenpénzem.hu által idézett közleményében hangsúlyozta azt is, hogy az új trendeknek megfelelően vizsgálja, hogy hol jelentkezik nagyobb ügyféligény, ennek eredményeként az elmúlt 12 hónapban öt új helyszínen nyitott fiókot. 

A bank nevével egyébként rendszeresen visszaélnek a csalók is így nem árt óvatosnak lennünk, ahogy az az alábbi videóban is látszik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás