promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha lottózol, ezt feltétlen tudnod kell: rendkívüli újításról döntött a Szerencsejáték Zrt
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vadonatúj lottójátékot indít a Szerencsejáték Zrt. Mutatjuk a részleteket.

Rengetegen lottóznak Magyarországon. Nem csoda, hiszen mindig magas pénznyereményekért izgulhatunk, nemrég elvitték minden idők legmagasabb nyereményét az Ötöslottón, de egy héttel később ismét volt telitalálat. Elég régóta nem hoztak már be új játékot, azonban a Szerencsejáték Zrt. hétfőn bejelentette, hogy vadonatúj lottó debütál, aminek a tétje akár 100 millió forint is lehet.

Elindul az úgynevezett Napi Mázli, a Szerencsejáték Zrt. újdonsága, amiben a hét minden napján lesz majd sorsolás. A Napi Mázli egy nagyon egyszerű játék, egy Évet, az Év egy napját (hónapot és napot), valamint egy szimbólumot kell kiválasztani a szelvényen.

Az Év egy 0 és 99 közötti szám lehet, azaz az évszámok utolsó két számjegyét kell csak megadni. Az Év napja a naptár 365 napja közül válaszható ki, a hónap sorszáma 1 és 12 között lehet, a nap pedig 1 és 31 között. Csak valós, a naptárban is létező dátumok választhatók, és február hónap esetében csak 1 és 28 közötti nap jelölhető meg. A szimbólumokat pedig az alábbi számozott elemek közül lehet kiválasztani:

(Fotó: Szerencsejáték Zrt.)

A kiválasztott dátum és szimbólum mellett meg kell adni a Tétet is azaz, hogy az alapjáték hányszorosával kívánja a játékos a Napi Mázli játékát megvásárolni. A nagyobb Tét nagyobb nyereményt is jelent adott elért találat esetén.

A Napi Mázli alapjátéka itt is 400 forint, de nem ilyen egyszerű a helyzet. Ugyanis számtáblánként kiválasztható, hogy hányszoros téttel akarjuk az adott számtáblát megjátszani. A tét lehet 1x-es (alaptét), 2x-es, 3-szoros, 4-szeres, valamint 5-szörös. Egy szelvényen maximum 4 számtábla játszható meg saját számokkal, de gépi számokkal 20 számtábláig kiegészíthető a szelvény.

Az egy adott számtábláért fizetendő díj a 400 Ft alapjátékár és a Tét szorzata. A Tétet a játékos számtáblánként határozhatja meg. Több számtábla kitöltése esetén a számtáblák ára összeadódik. Az egy szelvényen megjátszott Napi Mázli játékokért fizetendő összeg a számtáblánként fizetendő díjak (tétek) összegének és a kiválasztott sorsolási napok számának szorzata.

Például: Ha ötszörös (5x) téttel szeretnél Napi Mázlit játszani 7 napon keresztül, akkor az ár: 400 Ft (alapjáték ára) x 5 (tét) x 7 (sorsolási napok száma) = 14.000 Ft.

A sorsolások minden nap 23 és 24 óra között lesznek, és maximum 100 millió forintot lehet majd nyerni rajta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás