promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különleges kedvezményre hívták fel a nyugdíjasok figyelmét: ezzel minden idős ember jól járhat, de csak egy hétig él a különleges ajánlat
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas akciót hirdetett a Lidl a nyugdíjasok számára.

A legnépszerűbb hazai üzletlánctól a Lidl-től már megszokhattuk, hogy előszeretettel kedvez egyedi akciókkal a különböző korosztályok számára, melyek valóban sokat segíthetnek a mindennapi kiadások csökkentésében.

A Lidl pedig hasonlóan tett most is ugyanis bejelentették, hogy a 65 év feletti vásárlóik extra kedvezmények keretében a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, valamint a hűtött húskészítményekhez 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá. 

Az üzletlánc idén is folytatja árcsökkentési programját, a most meghirdetett program keretében a vállalat külön gondolt a 65 év felettiekre is, akiknek extra kedvezményeket nyújtott számos termékre egészen pontosan február 15-21. között.

Immár több mint egy éve szisztematikusan azon dolgozunk, hogy minél jobb árakkal, valamint minél több és nagyobb mértékű kedvezményekkel járuljunk hozzá az infláció letöréséhez és vásárlóink kiadásainak mérsékléséhez. A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra

– emelte ki Tőzsér Judit a vállalat kommunikációs vezetője.

A Pénzcentrum beszámolójából kiderült az is, hogy a 65 éves, illetve idősebb vásárlóiknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál. Az extra kedvezmények pedig  azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehető igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama 2024. február 15-21. Fontos azonban megjegyezni, hogy a kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetőek.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás