promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Skandináv lottó: elképesztően közel egymáshoz a  2x7 nyerőszám, aki épp ezeket ikszelte 70 millió forinttal lehet gazdagabb
Borítókép:  Médiaklikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a Skandináv Lottó e heti nyerőszámait.​

A Skandináv Lottó egy rendkívül izgalmas játék, amely minden szerdán kettős izgalmat kínál a játékosoknak. Ebben a lottójátékban nem csak egy, hanem két sorsoláson is részt vehetünk egyszerre: egy gépi és egy kézi sorsolás keretében.

Bár más sorsolások is kínálnak lehetőséget nagyobb nyeremények elérésére, a Skandináv Lottó sorsolását minden héten érdeklődve várják a játékosok, hogy végre kiderüljön ki lesz az, aki odahaza viheti a több millió forintos nyereményt. Ez a rendkívüli játékformátum teszi egyedivé a Skandináv Lottót más lottókhoz képest, és garantálja a résztvevőknek az extra izgalmat és izgatottságot minden egyes héten.

Az első sorsolás során a gép véletlenszerűen választja ki a nyerőszámokat, míg a második sorsolásban egy kézi, emberi faktor is bekerül a folyamatba, amely emeli a játék varázsát és egyediségét. A két sorsolás együttesen növeli a várakozás izgalmát, és a játékosok élőben figyelemmel kísérhetik, ahogy a számok kihúzódnak.

A Skandináv Lottó nem csupán egy szerencsepróba, hanem egy valós élmény is, ahol a játékosok részesei lehetnek a lüktető játékhangulatnak. A dupla sorsolás lehetőséget ad a játékosoknak, hogy kétszer is reménykedjenek a nyereményben, és a sorsolásokon való részvétel izgalma garantáltan emlékezetes pillanatokat fog nyújtani a játékosoknak.

Mivel a múlt héten elvitték a főnyereményt, a Skandináv lottó hatodik hetének sorsolásán a főnyeremény összege 70 millió forint volt. A Szerencsejáték Zrt. sorsolását a Duna TV-n ezúttal is élőben közvetítették, a szelvények leadási határideje most is szerda délután 18 óra volt, és reméljük, hogy senki sem feledkezett meg erről, nehogy kárba vesszenek  a kiválasztott számok.

Az e heti nyerőszámok pedig a következők:

Gépi sorsolás: 1, 6, 18, 19, 24,  27, 32 

Kézi sorsolás: 3, 4, 5, 6, 9, 21, 20

A sorsolás után hamar kiderült, hogy a fődíj ezúttal nem talált gazdára, így jövő héten a főnyeremény összege már 155 millió forint lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás